Badrumsrenovering Stockholm

RING OSS - 08-111 111 12

Renovera Badrum Stockholm

Vi renoverar ditt badrum i Stockholm

Behöver du renovera ditt badrum i Stockholm? Vi har skickliga, utbildade hantverkare och många års erfarenhet av badrumsrenovering. Ett bra badrum är en fräsch plats som håller standard och som du trivs i. Vi arbetar alltid mot nöjda kunder och förstklassiga badrum som håller länge. Vi bygger, renoverar och fräschar upp badrum med hög kvalitet efter dina visioner och behov.

Vi har lång erfarenhet av att renovera badrum i Stockholm. Om du är i behov av rådgivning innan vi påbörjar din badrumsrenovering kommer vi hem till dig och vi går igenom ditt badrum tillsammans. Vi har stor kunskap och hjälper dig att komma på bra lösningar och idéer för att du ska få badrummet du vill ha. Att renovera badrum är vår expertis - låt oss vara med att uppfylla din vision och dina drömmar.

renovera badrum stockholm

Våra tjänster

Eftersom att alla badrum ser olika ut och skiljer sig från varandra ser likaså behoven olika ut. Vi erbjuder därför en mängd olika tjänster för att du som kund ska få den hjälp du behöver och vill ha. Naturligtvis kan du kontakta oss om du har frågor eller behöver rådgivning inför din renovering - tillsammans tar vi fram en plan för ditt nya badrum. Vi följer givetvis alla gällande lagar och vi innehar certifiering.

  • Kakel - och klinkersättning
  • Montering av möbler och vitvaror
  • Rörmokare
  • Fullständig badrumsrenovering

Det ska kännas tryggt att anlita hantverkare och renovera ditt badrum. Våra hantverkare arbetar alltid noggrant och effektivt. Du kan alltid förvänta dig ett bra, snyggt och fräscht badrum som resultat av vårt arbete. Du kanske har hört skräckhistorier om priser som drar iväg under en badrumsrenovering i Stockholm, hos oss behöver du inte oroa dig för det. Du får ett prisförslag och en offert innan vi påbörjar din badrumsrenovering som vi står fast vid under arbetets gång. Vi arbetar alltid med fasta priser för att du som kund ska kunna känna dig trygg under hela renoveringens gång.

Om du har specialbehov eller bara vill ha en touch-up av ditt badrum kan vi givetvis skräddarsy renoveringen tillsammans med dig. Våra erfarna hantverkare går tillsammans igenom med dig vad som ska göras och hur de bästa lösningarna ser ut. Vi vill att du ska få bästa möjliga upplevelse, inte bara av det färdiga resultatet utan också av att renovera badrummet. Vi bygger och renoverar bra badrum med smarta lösningar.

badrum renovering stockholm

Drömmer du om ett helt nytt badrum?

Går du i drömmar om ett unikt badrum skapat efter dina tankar och visioner? Du kan sluta drömma. Vi tar hand om din badrumsrenovering i Stockholm. Vi har stor expertis inom badrumsrenoveringar och hjälper dig gärna med smarta lösningar, originella designidéer och färgval. Vi har byggt och renoverat badrum länge och tillsammans hjälps vi åt att skapa ett helt nytt badrum efter ditt behov och smak. Ett bra badrum förväntas hålla en viss standard och följa rådande regler, givetvis är vi certifierade och arbetar uteslutande med hög kvalité för att ditt nya badrum ska hålla länge.

Vi är kundorienterade och våra hantverkare är alltid lyhörda gällande dina önskemål. Vi stöttar dig hela vägen under badrumsrenoveringen och finns alltid till hands om du har frågor eller funderingar. Vi vet att en badrumsrenovering kan kännas som ett stort och påfrestande projekt, därför vill vi göra din renovering av badrum så smidig och enkel som möjligt.

Vi arbetar alltid noggrant, effektivt och kundanpassat. Vi skapar snygga, bra och högkvalitativa badrum som passar dig och din familjs behov. Vi vet att ett nyrenoverat badrum kommer medfölja trivsel och i många fall ökar det även värdet av din bostad. Det är därför inte bara en investering vad gällande personligt intresse utan också ur en ekonomisk aspekt.

OM OSS

Vi har flera års erfarenhet inom renovering inom badrum. Kontakta oss för en snabb offert och en långsiktig relation!

Läs mer om oss »

KONTAKT

UE Badrumsrenoveringar
08-111 111 12

Råsundavägen 15
169 67, Solna
501122-3345

Integritetspolicy & Cookies

© 2020 Badrumsrenovering-i-stockholm.nu. Alla rättigheter förbehållna.

uemedia logga